Palvelut

Lyhytterapia

Onko sinulla jokin osa-alue elämässäsi, mihin toivoisit muutosta. Kärsitkö jostakin oireesta tai tunteesta, joka hankaloittaa elämääsi? Vai tarvitsetko apua esimerikiksi ihmissuhdepulmien tai itsetunto-ongelmien työstämiseen? Lyhytterapiasta voit saada oloosi helpotusta jo muutaman tapaamiskerran aikana. 

Lyhytterapeuttinen työskentely on tehokas ja strukturoitu työskentelytapa, jonka keskiössä on voimavarojen tunnistaminen ja niiden vahvistaminen sekä inhimillinen ymmärrystä lisäävä ongelmallisten toimintatapojen lähestyminen. Tapaamisillamme jäsennämme yhdessä tilannettasi ja määrittelemme tavoitteita työskentelylle, joihin palaamme työskentelyn edetessä. Voimme käyttää myös erilaisia kotitehtäviä, jotka auttavat sinua havainnoimaan tilannettasi arjessasi sekä toteuttamaan haluamiasi muutoksia elämässäsi. Lue täältä lisää siitä, mitä lyhytterapia voi sisältää. Voimme toteuttaa tapaamiset halutessasi myös etäyhteydellä.

Pariterapia

Kaipaako parisuhteenne hoitoa? Oli kyseessä sitten äkillinen kriisitilanne parisuhteessa kuten uskottomuus tai pitkäkestoisempi vaikea asia kuten toistuvat ristiriidat, puhumattomuus tai läheisyyden puute, pariterapiasta voitte löytää uudenlaista näkökulmaa, helpotusta ja tilaa pohtia parisuhteen teemoja turvallisessa ympäristössä. 

Työskentelytapani parien kanssa on tunnekeskeinen ja ohjaava. Samalla tarjoan puolueettoman tilan parille, ja kannattelen vaikeiden tunteiden kanssa kumpaakin suhteen osapuolta.