palveluni

Lyhytterapia - yksin tai kumppanin kanssa

Onko sinulla jokin osa-alue elämässäsi, mihin toivoisit muutosta. Kärsitkö jostakin oireesta tai tunteesta, joka hankaloittaa elämääsi? Vai tarvitsetko apua esimerikiksi ihmissuhdepulmien tai itsetunto-ongelmien työstämiseen? Lyhytterapiasta voit saada oloosi helpotusta jo muutaman tapaamiskerran aikana. Lyhytterapiaan voit tulla myös pariskuntana ratkomaan parisuhteen ongelmia, esim toistuvia ristiriitoja tai vuorovaikutusongelmia.

Lyhytterapeuttinen työskentely on tehokas ja strukturoitu työskentelytapa, jonka keskiössä on voimavarojen tunnistaminen ja niiden vahvistaminen sekä inhimillinen ymmärrystä lisäävä ongelmallisten toimintatapojen lähestyminen. Tapaamisillamme jäsennämme yhdessä tilannettasi ja määrittelemme tavoitteita työskentelylle, joihin palaamme työskentelyn edetessä. Voimme käyttää myös erilaisia kotitehtäviä, jotka auttavat sinua havainnoimaan tilannettasi arjessasi sekä toteuttamaan haluamiasi muutoksia elämässäsi. Lue täältä lisää siitä, mitä lyhytterapia voi sisältää. Voimme toteuttaa tapaamiset halutessasi myös etäyhteydellä.

raise, challenge, landscape

vuorovaikutusvalmennus

Tarvitsetko tukea tehokkaampaan vuorovaikutukseen kotona tai työpaikalla? Toivoisitko tukea erilaiseen tapaan luoda ihmissuhteita ja ilmaista itseäsi? Vai kärsitkö ristiriitatilanteesta tai jumiutuneesta suhteesta?

Oli sitten kyse parisuhteeseen, työyhteisöön tai vanhemmuuteen liittyvästä ihmissuhteesta, johon haluat muutosta, tämä valmennus on sinulle. 

Valmennukset toteutetaan tällä hetkellä etäyhteydellä.