Millainen psykologi olen

Toivotko tukea parisuhteellesi kriisi- tai muutostilanteessa tai pidempiaikaisten haasteiden kanssa? Vai etsitkö tukea itsellesi jonkin muutoksen toteuttamisessa tai mielen hyvinvoinnin lisäämisessä?

Psykologina olen erikoistunut parisuhteiden teemojen kanssa työskentelyyn, sekä saanut työkokemusta ja koulutusta pariterapiasta. Sen lisäksi olen tehnyt paljon yksilölyhytterapioita, joten jos tarvitsen itsellesi tukea mieleneterveyden haasteiden kanssa, olen myös mielelläni apunasi.

Psykologina tavoitteenani on auttaa sinua löytämään uutta ymmärrystä elämäntilanteeseesi sekä tutkia kanssasi mahdollisuuksia kulkea kohti arvojesi mukaista elämää. Haluan tarjota sinulle  tukea sekä  ohjausta silloin kun koet, että elämässäsi on osa-alueita, joissa haluat kehittyä tai kasvaa. Voin myös auttaa sinua luomaan tyydyttävämpiä suhteita läheisiisi, sekä perheenjäseniisi että kumppaniisi tai selviytymään niissä olevien kriisien ja haasteiden keskellä. 

Tärkeimmiksi asioiksi suhteessa asiakkaaseen koen asiakkaan toiveiden huomioimisen sekä tasavertaisuuden. Työskentelyotteessani yhdistyvät tilan antaminen asiakkaan tunteille ja kokemuksille sekä itsehavainnointia tukeva ja  jäsentävä ote työskentelyyn. Keskeisimpänä suunnannäyttäjänä ovat asiakkaan omat toiveet työskentelylle. Vahvuuksinani ovat kunnioittava ja ennakkoluuloton asenne asiakkaiden kanssa sekä joustava ote työskentelyyn.

Tervetuloa vastaanotolleni juuri sellaisena kuin olet.

- Aino

@suhteidenpsykologiaa